Ulusal Hizmet ihracatının Geliştirilmesi Çalışmaları ile İlgili Panel

Ekonomi Bakanlığı, Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörleri Toplantısı`nı 2012 yılında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan`ın başkanlığında İstanbul`da gerçekleştirdi. Valiler, rektörler, akademisyenler, sağlık, eğitim, film ve bilişim sektörlerinin çatı kuruluşları temsilcileri ile iş adamlarının katıldığı toplantı, İstanbul Hilton Oteli’ nde gerçekleştirilmiştir. Ekonomi Bakanlığı, Haziran 2012` de Resmi Gazete`de yayımladığı 2012/4 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ çalışma komisyonunda Medikal Turizm Derneği yer almıştır. Sağlık sektörü adına Medikal Turizm Derneği başkanı Uzm.Dr. Sinan İbiş tıp turizmi girdilerinin geliştirilmesi ile ilgili kısmın konuşmasını gerçekleştirmiştir.