“SAĞLIĞA YOLCULUK” Belgeseli Yapılması Projesi

Ülkemizdeki tıp turizmi, sağlıklı yaşam, sosyal dezavantajlı konular, müzelerimiz, ülkemizin ayrıcalıklı değerleri, ileri tıp uygulamalarımız, termal kaynaklarımız gibi hususlarda yaklaşık 13 yıldır televizyon programı gerçekleştiriyoruz ve bu programlarımızda derneğimiz ülkemizin alternatif turizm değerlerinin konu edilmesinde içerik desteği sağlamaktadır. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’ nün açtığı film yapımı destekleri kapsamında Medikal Turizm Derneği işbirliği ile Medikal Turizm Derneği başkanı Uzm. Dr.Sinan İbiş tarafından yapımcılığı 2016 yılında gerçekleşen, Sağlığa Yolculuk belgeseli yapılmıştır, önümüzdeki günlerde gala ve ulusal kanal gösterimi gerçekleşecektir.