2015 Sağlık ve Yaşlı Bakımı Turizmi Çalıştayı

Sağlık turizmi ve Yaşlı bakımı turizminde de başkent olmayı hedefleyen Ankara‘ da 04.06.2015 tarihinde ASO ev sahipliğinde başta Medikal Turizm Derneği olmak üzere STK temsilcileri ve Üniversite katılımıyla çalıştay düzenlenmiştir. Ankara Sanayi Odası / ASO öncülüğünde 04.06.2015 tarihinde gerçekleştirilen Sağlık Turizmi ve Yaşlı Bakımı Turizmi konulu çalıştaya; ATO Başkanı, Ankara Sanayi Odası Başkanı, Medikal Turizm Derneği Başkanı, Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü, Ankara Üniversitesi Rektörü, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başkanı katıldı. ASO ev sahipliğinde düzenlenen arama çalıştayında STK ve Üniversite temsilcileriyle birlikte Ankara‘ nın sağlık turizmi ve yaşlı bakımı turizmi masaya yatırıldı. Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Odası (ATO), Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV), Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Medikal Turizm Derneği işbirliğinde düzenlenen "Ankara, Sağlık Turizmi‘ nin de Başkenti Olmaya  Aday" konulu çalıştay, ASO ev sahipliğinde gerçekleşti. Medikal Turizm Derneği tarafından bu çalıştay sonunda gerçekleştirilen arama konferansında ise Ankara‘ nın sağlık, yaşlı ve engelli bakımlarında nasıl bir başkent olacağı hususlarında yollar aranmıştır.