2015 Üçüncü Uluslararası 3.Yaşlı Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi

Ülkemizde yaşlı bakımı alanlarında yaşam, teknoloji, regülasyon, iş gücü, sigorta, farkındalık, eğitim getiren kongremizin Üçüncü Uluslararası 3.Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi T.C. Cumhurbaşkanlığı, T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve özel global şirketlerin destekleri;  Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Beyoğlu Belediyesi, Darülaceze Vakfı başta olmak üzere birçok kurumun işbirliği ile Medikal Turizm Derneği tarafından 412 kişilik kapasiteli bir katılım ile uluslararası katılımlı olarak 01-02 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara’ da Sheraton Oteli’ nde Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Yalçın Topçu katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

www.yaslibakimiturizmi.com