Cumhurbaşkanımızın Himayesinde Gerçekleştirilen 2013 Yılı Küresel Yaşlı Bakımı ve Yaşlı Turizmi Buluşması

Ülkemizde yaşlanma süreçleri ve yaşlanmada çözümlerin geliştirilmesi konularının tartışılması, ulusal algının geliştirilerek ilgili çalışmaların başlatılması için ilk defa yaşlıların bakımı ve ülkemizde turizminin geliştirilmesi konularında uluslararası bir kongre gerçekleştirilmiştir. Bu kongre Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Üniversitesi destekleri ile Yaşam Derneği ve Medikal Turizm Derneği ortaklığı ile 276 kişilik bir katılımla Başbakanımızın eşi Sn. Emine Erdoğan himayelerinde İçişleri Bakanı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı katılımları ile gerçekleştirilmiştir.