2013 – 2014 – 2015 Yıllarında TRT TÜRK, TRT HD, TRT AVAZ Kanallarında Yayınlanan Ulusal Televizyon Programı

Ülkemizdeki ileri sağlık uygulamaları ve gerçek hikayeleri; yaşam ile ilgili öneriler, bilgiler, uygulamalar ve bakım içerikleri; sosyal dezavantajlı bireyler için yapılan iyi uygulamalar ve dünyadan bilgiler; sağlık, bakım ve yaşam ile ilgili inovatif konuların anlatıldığı ulusal bir televizyon programı Medikal Turizm Derneği destekleri ile Sümela Sağlık Eğitim ve Danışmanlık Hiz. Ltd. Şti. tarafından yapılmıştır.

Bu program içerisinde, sosyal dezavantajlı kişiler için yapılan çalışmalarda duyurular yapılmaktadır. Bu program Türkiye‘ nin Ulusal televizyon kanalı olan TRT HD ve TRT AVAZ kanallarında her hafta 2 defa yayınlanmıştır.

Böylece, milyonlarca insana istenen bilgiler görsel ve işitsel olarak duyurulmuştur. Bu program web üzerinde de her zaman izlenebilecek şekildedir ve sosyal medya tanıtımları da yapılmaktır.